Kronika Maqedoni

Në hekurudhën Gjevgjeli-Shkup në Veles, janë gjetur 22 emigrantë

Zhurnal Ads

Shkup, 17 shtator, zhurnal.mk – Në Veles mbrëmë në orën 20:40 pranë hekurudhës Gjevgjeli-Shkup, nëpunësit policor kanë gjetur 22 persona emigrantë, midis të cilëve edhe dy adoleshentë.

Sipas informatave të SPB-së, prej emigrantëve 10 janë nga Bangladeshi, shtatë nga Pakistani dhe pesë persona nga Afganistani.

Ato u janë dorëzuar nëpunësve policor nga Qendra rajonale për punë kufitare Jug dhe do të dërgohen në Qendrën tranzituese Vinojug-Gjevgjeli.

Postime të ngjashme

Prolongohet diskutimi për Maqedoninë e Veriut në BE, a po jepet mundësi për Marrëveshje mes Shkupit e Sofjes?

XH,I

KRRE i publikon çmimet e reja të derivateve të naftës

XH,I

Qeveria emëron 19 avokatë të rinjë shtetëror

Z H
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...