Maqedoni

Në Kuvend u dorëzuan propozimet për zv.ministrat, të martën votohen

Zhurnal Ads

Shkup, 18 shtator – Zhurnal.mk – Kanë përfunduar edhe bisedimet me të gjithë kandidatët e konfirmuar dhe potencialë për zëvendësministra dhe të gjithë do të fitojnë mundësi dhe do të vihen në disa fusha të caktuara shoqërore të cilat janë nën kompetencën e pushtetit ekzekutiv, theksoi kryeministri Zoran Zaev.

Ai sot informoi se propozimi me të gjitha dokumentet, autobiografitë gjegjësisht CV-të e kandidatëve sot dorëzohen në arkivin e Kuvendit, ka përfunduar e gjithë procedura, janë nënshkruar nga ana e tij dhe i gjithë propozimi kur të mbërrijë do të mund të publikohet.

Paralajmëroi se sot nga pres shërbimi qeveritar do të publikohen emrat e të gjithë zëvendësministrave të propozuar në Qeveri.

Postime të ngjashme

Incident në një manifestim në Shkup: Atixheja humbi ndjenjat dhe u rrëzua, kishte qenë e urritur

Z H

Diplomoi gjenerata e 16-të në UEJL

T E

LSDM: Raporti i progresit është motiv për Qeverinë

XH,I
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...