Agjencia Zhurnal.mk

Në maj 63,5% e energjisë së harxhuar elektrike nga burimet vendore

Shkup, 24 korrik – Zhurnal.mk – Në maj të këtij viti në vend janë harxhuar gjithsej 524.980 megavatë orë energji elektrike, 3.505 miliardë metra kub të gazit natyror, 363.220 tonë thëngjill dhe 79.336 tonë produkte të naftës, publikoi sot Enti Shtetëror për Statistikë.

Nga energjia e harxhuar elektrike, 63,5 për qind e prodhimit vendor, ndërsa 96,1 për qind e thëngjillit të harxhuar është përdorur për prodhimin energjisë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!