Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Në mënyrë intenzive vazhdojnë punimet te shkolla fillore “Jashar Bej Shkupi”

Shkup, 29 shtator – Zhurnal.mk – Në shkollën fillore “Jashar Bej -Shkupi” Intenszivisht po zhvillohen punime për riparimin e oborrit të shkollës si dhe ndërtimin e një terreni të hapur sportiv, në mënyrë që nxënësve t’u krijohen kushte më të mira për zhvillimin e aktiviteteve të ndryshme të edukatës fizike.

Në këtë shkollë së shpejti pritet të fillojnë edhe punimet për rrethojën e oborrit me çka do të rrumbullakësohet projekti për rregullimin e hapësirës së jashtme të kësaj shkolle.

Komuna e Çairit falenderon investitorin, njëherit dhe partnerin tonë të bashkëpunimit, ndërmarrjen “Eftinija Impeks”, për këtë dhe të gjitha investimet e bëra bashkarisht deri më tani.

https://www.facebook.com/VisarGaniu.Cair/posts/2644005732594745?xts[0]=68.ARDfWmj6E3BpVOAsJTuMIVayG51FOdn4sEjChChNWecP2ntBrtX3NTlZav_Kt4WeznRSc64XgQ6NNyPigbZ8TG_Y7aNbIjlhnYy_nrOlvE6Ehp45xxcEUqywhbRyXt7_H0vp2e9nrtN_UPneZ7ix2vvmg5T3kBHmufMAq4dwPiRBZcX9r-T25Ru27-2hcLGhhNKAwVt8CVLA36a-5BlavoGA5NCcQ8NKKTP8_ty6LTUgD4xKQSNNzexTaqin42KKXix9fGGSwG3usOGTZXRye_gN-w3fT4IaASCE80FJqvrJyeKpTmwrL2ZVTpDdMWNiBDRmVs_hnVTQJ9Pyrq0qLFFCbJS3US4tdVVFvlaYv81dlhqyHspNwF3VYnA&tn=-R

Postime të ngjashme

Teuta Arifi inspekton nga afër punimet në Çarshinë e Epërme

Dafina Vidishiqi

Të shtëna me armë zjarri në Çarshi të Shkupit

Dafina Vidishiqi

Hungaria hapi Konsullatë në Maqedoni

Dafina Vidishiqi

RMV, padi ndaj tetë personave për armëmbajtje, terrorizëm e luftime për ISIS në kuadër të rastit “Qelia”

Dafina Vidishiqi

Filipçe: Në shtator, nxënësit mund të kthehen në bankat e tyre

Dafina Vidishiqi

Zaev: Te ne kanë ndikim forca dhe palë të treta

Dafina Vidishiqi

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...