Agjencia Zhurnal.mk

Në një shtëpi në Radozhdo të Strugës policia zbuloi peshq të kontrabanduar

Në datën 2 qershor 2020, në fshatin Radozhdë të Strugës, zyrtarë policorë nga Stacioni policor për Mbikrqyrje kuftiare “Frangovë”, e kanë privuar nga liria N.N., sepse gjatë bastisjes në shtëpinë e saj, të kryer me urdhër të prokurorit publik, janë zbuluar dhe konfiskuar më shumë copë peshq, për të cilët ekziston njohuri paraprake se janë të kontrabanduara.

Pas dokumentimit të plotë të rrastit, kundër saj do të ngritet parashtresë adekuate, informojnë nga MPB.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...
error: Content is protected !!