Në rajonin e Prishtinës, gjatë natës së kaluar janë konfiskuar 10 patentë shoferë

Policia e Rajonit të Prishtinës respektivisht, njësiti  rajonal i trafikut rrugor, krahas planeve të tjera  operative për siguri në rrugë, po vazhdon të sanksionoj kundërvajtësit që po ngasin automjetet nën ndikim të alkoolit.

 

Sipas njoftimit të Policisë, vetëm mbrëmë gjate natës janë kontrolluar qindra automjete, janë konfiskuar 10 patentë-shoferë,  janë shqiptuar 29  gjoba, tetë prej të cilave për ngasje nën ndikim të alkoolit, transmeton Telegrafi.

“Kontrollet e njësitit të trafikut do të kenë shtrirje në të gjitha rrugët e rajonit të Prishtinës dhe do të  vazhdojnë deri sa të vlerësohet se është arritur efekti i dëshiruar”, thuhet në njoftimin e Policisë.

Related posts

Gjashtë vjet nga marrëveshja për Asociacionin, a është Kosova e obliguar ta zbatojë atë?

Redaksia

Rreth 80 për qind e mësimdhënësve janë vaksinuar kundër COVID-19, më 1 shtator mësimi pritet të fillojë me prezencë fizike

D V

Rama për reciprocitetin e targave: Kosova ka të drejtë edhe pikë, Serbia të ndalojë manovrat teatrale me ushtri

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More