Në Shkup 184 shkelje në komunikacion, 39 për vozitje të shpejtë

Shkup, 18 shtator – Janë shqiptuar 184 shkelje në komunikacion dje gjatë kontrolleve të intensifikuara të komunikacionit të kryera nga policia. Nga numri i përgjithshëm i sanksioneve, 39 janë për tejkalimin e kufirit të shpejtësisë, 27 për vozitje pa patentë shofer, gjashtë për vozitje nën ndikimin e alkoolit, dhjetë për automjete teknikisht të dëmtuara dhe të paregjistruara, kumtoi sot MPB-ja.

Nëntë masa u shqiptuan për përdorimin e një telefoni celular, katër për mospërdorimin e rripit të sigurimit, tetë për shkelje të kryera nga motoçiklistët, si dhe 50 për parkim të paligjshëm.

“Vazhdojnë aksionet e intensifikuara të komunikacionit. U bëjmë apel qytetarëve që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisin sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojnë në rrugë më të sigurta”, thotë nga MPB-ja.

Related posts

Gjykimi për “dhomën publike” vazhdon më 27 gusht, Prokuroria ka fakte për administratorin e grupit

Z H

Një italian vdiq gjatë gjuetisë pranë Kodrës së Diellit

D V

Zaevit dhe Ciprasit nesër në Munster do t’i dorëzohet Çmimi ndërkombëtar për paqe të Vestfalias

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More