Në Shkup dje 178 kundërvajtje – 94 për ngasje të shpejtë, 21 për mospasje të patent shoferit

Shkup, 20 shtator – Ministria e Punëve të Brendshme kumtoi se dje në kuadër të sanksioneve të përforcuara, në territorin Qytetit të Shkupit ka sanksionuar gjithsej 178 kundërvajtje.

 

Për ngasje më shpejtë se shpejtësia e lejuar janë shqiptuar 94 sanksione, 21 për ngasje pa patent shoferi, 12 për ngasje nën ndikimin e alkoolit, shtatë për automjete të parregullta dhe të paregjistruara.

Janë shqiptuar gjashtë masa për përdorimin e telefonit celular, dy për kalim në dritë të kuqe, katër për shofer fillestar, 17 për parkim të parregullt.

MPB-ja informon se kontrollet e intensifikuara të aksionit do të vazhdojnë në ditët në vijim dhe apelojnë pjesëmarrësit në trafik t’i respektojnë rregullat dhe rregulloret e trafikut në mënyrë që ta bëjnë trafikun më të sigurt. 

Related posts

Arrestohet një person nga Shkupi për përdorim të armës

D V

Vrasja e dy zyrtarëve të PDK-së në Pejë, personi i arrestuar është dërguar në mbajtje

D V

Vetëdorëzohet në polici autori që vrau 19 vjeçaren në Tuz

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More