Në Shkup dje janë dënuar 180 vozitës, prej të cilëve 80 për vozitje të shpejtë

Shkup, 22 gusht – Në territorin e Qytetit të Shkupit policia gjatë ditës së djeshme shqiptoi gjithsej 180 masa, mes të cilave për vozitje të shpejtë mbi të lejuarën 80 sanksione, 25 për vozitje nën ndikim të alkoolit, 16 për vozitje pa patent shofer, 13 për vozitës fillestarë, dy për mospërdorim të rripit të sigurisë, dy për përdorim të celularit, pesë për automjete të paregjistruara, 22 për parkim jo të rregullt, informojnë nga Ministria e Punëve të Brendshme.

 

Nga MPB, theksojnë se kontrollet e përforcuara rrugore vazhdojnë dhe bëjnë thirrje qytetarët t’I respektojnë rregullat e komunikacionit me qëllim të sigurisë më të madhe në rrugë.

Related posts

Edhe Zaevi e ngre zërin kundër bllokadës që BE po i bënë Shqipërisë për bisedimet e anëtarësimit

Z H

Në VK Tabanoc pritet rreth 40 minuta

D V

Rreth 50 shtetas të Maqedonisë pritet të riatdhesohen në vendlindje nga Shteti islamik

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More