Në Shkup sot do të mbahet Forumi energjetik MEF 2021

Shkup, 13 shtator – Në Shkup sot do të mbahet Forumi energjetik MEF 2021: “Hartëzimi i të ardhmes energjetike” ku do të marrë pjesë edhe ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi.

 

Bekteshi do të ketë fjalim në panelin e titulluar “Kontributi i Ballkanit Perëndimor drejt Marrëveshjes së gjelbër të Bashkimit Evropian”.

Related posts

Shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të fillojnë onllajn, filloret me prani fizike

Z H

Shekerinska: Bashkëpunim shtesë me Slloveninë për përballjen e suksesshme me zjarret në të ardhmen

D V

Shekerinska në Riga: Shqyrtohen mundësitë për pjesëmarrje në grupin luftarak të Aleancës në Letoni

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More