Kosovë

Në Spitalin e Pejës 12 pacientë me COVID-19, prej tyre 1 në gjendje të rëndë

Zhurnal Ads

Në Spitalin e Pejës aktualisht po trajtohen 12 pacientë me COVID-19. Gjashtë pacientë janë në oksigjeno-terapi dhe nga ta, një është në gjendje të rëndë.

Gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 604 pacientë kanë marrë trajtim emergjent shëndetësorë, ndërkaq 60 pacientë janë shtrirë për trajtim të mëtutjeshëm.

12 lindje kanë qenë gjatë vikendit të fundit në Spitalin e Përgjithshëm në Pejë, 8 normale dhe 4 me prerje cezariane. Janë lindur 12 foshnje, 7 të gjinisë mashkullore dhe 5 të gjinisë femërore.

440 pacientë kanë kryer analiza, që në total kanë bërë 4,706 analiza, ndërsa janë kryer 10 Operacione.

Gjatë vikendit të fundit janë kryer 304 shërbime Radiologjike dhe atë 194 Rëntgen, 90 Eho dhe 20 Ct-ja.

Postime të ngjashme

Shqyrtohet Projektligji për Festat Zyrtare në Kosovë

admin

Nesër priten reshje bore mbi Kosovë

admin

Kritikohet pjesëmarrja e ultë e grave në tavolinat e vendimmarrjes

D XH
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...