Në Tabanoc pritet deri në gjysmë ore

Shkup, 26 korrik – Siç njoftojnë nga LAMM, komunikacioni nëpër rrugët shtetërore të Maqedonisë po zhvillohet pa pengesa dhe nëpër rrugë të thata.

 

Dendësia e komunikacionit jashtë qyteteve është mesatar, ndërsa në vendkalimin kufitar Tabanoc koha e pritjes për hyrje në shtet është rreth 30 minuta. Në vendkalimet tjera nuk ka pritje të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

LAMM rekomandon shpejtësi të përshtatur të qarkullimit, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm me automjetin, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe grykat malor, ku ka mundësi për paraqitje të shembjeve.

Kjo veçanërisht ka të bëjë me akset rrugore Katllanovë-Veles, Mavrovë-Dibër-Strugë, Vinicë-Berovë dhe Koçan-Dellçevë.

Related posts

Në mesnatë skadon afati për mbledhjen e nënshkrimeve për kandidatura të pavarura në zgjedhjet lokale

Redaksia

Menduh Thaçi fton ata që u larguan nga PDSH, hajdeni prap sepse PDSH është shtëpi e madhe

Redaksia

Avokati i Popullit u bën apel organizatorëve të protestave të kenë kujdes në përfshirjen e fëmijëve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More