Në Tabanocë për hyrje në shtet pritet deri 40 minuta

Shkup, 4 korrik – Komunikacioni në rrugët shtetërore zhvillohet pa pengesa, nëpër rrugë të thata me intensitet të rritur në akset rrugore jashtë mjediseve të qytetit është rritur. Në vendkalimin kufitar Tabanocë për hyrje në shtet pritet prej 30 deri 40 minuta ndërsa në vendkalimet e tjera nuk ka ndalje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, kumtoi LAMM.

 

Rekomandohet shpejtësi e përshtatur e lëvizjes, respektim i sinjalizimit të komunikacionit dhe drejtim i kujdesshëm i automjeteve, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropat, luginat e lumenjve dhe qafa malore, ku ka mundësi për paraqitjen e rrëshqitjes së tokës. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. 

Related posts

Tryezë e rrumbullakët për mundësi të të rinjve për sipërmarrësi sociale

D V

Lëshohet në përdorim hapësira e re e rregulluar në parkun e qytetit në Gostivar

Z H

Rivaksinohen mbi 272 mijë njerëz, nesër fillon imunizimi i fëmijëve të paraqitur

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com