Në Tabanocë për hyrje në shtet pritet rreth gjysmë ore

Shkup, 15 korrik – Në vendkalimin kufitar Tabanocë koha e pritjes për hyrje në shtet është rreth 30-të minuta, nga ana e Maqedonisë ndërsa në vendkalimet e tjera nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti, informojnë nga Lidha Automoto e Maqedonisë.

 

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë. 

Related posts

Shilegov: Të gjithë jemi në të njëjtën anë në luftën kundër pandemisë së Kovid-19

N E

Zaev: Po të isha tradhtar, nuk do të kishte veto! Ka zgjidhje të pranueshme për të dyja palët

R Zh

Në lagjen Bardhi të Bllacës do të ndërtohet “shkollë-barakë”

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com