Në tremujorin e dytë rritet qarkullimi i shërbimeve

Shkup, 15 shtator – Në tremujorin e dytë të vitit shënohet rritje e qarkullimit të shërbimeve për 20,4 për qind në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

 

Sipas të dhënave që sot i publikoi ESHS, rritje ka në pjesën më të madhe të sektorëve, më e madhe vijon të jetë në sektorin e agjencive turistike, organizatorë të udhëtimeve (turoperatorë) dhe aktivitete lidhur me ta ku arrin 437,7 për qind. Rritje prej 147,2 për qind madje ka edhe në sektorin e Objekteve për akomodim.

Related posts

BDI thirrje diasporën që të regjistrohet: Do të jeni pjesë e numrit të përgjithshëm të popullsisë së shtetit

N E

Lefkov: Xhaferi keqpërdori funksionin

D V

Zaev pret zgjidhje të kontestit nëse formohet qeveri në Bullgari

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More