Agjencia Zhurnal.mk

Në vaksinimin falas kundër gripit janë përfshirë 60.000 qytetarë të Maqedonisë së Veriut

Shkup, 2 korrik, zhurnal.mk – Do të rritet numri i qytetarëve të cilët do të përfshihen në vaksinimin apo imunizimin kundër gripit.

Qeveria e miratoi Planin aksional ‘Vaksinim falas kundër gripit për grupe të rrezikuara’ për sezonin 2020/2021.

Numri i personave që do të përfshihen në vaksinim do të rritet, përkatësisht nga 20 mijë të deritashëm në 60 mijë qytetarë.

Vaksinën e paguan shteti për kategoritë e rrezikuara si personat mbi 65 vjet, personat të sëmurë kronikë, punonjësit shëndetësor, gratë shtatzëna dhe fëmijët nga mosha 6 muaj deri në 5 vjet.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!