Në vendkalimet kufitare nuk ka pritje më të gjata

Shkup, 11 tetor – Komunikacioni në mbarë vendin po zhvillohet pa pengesa, kryesisht nëpër rrugë të lagështa. Siç njoftojnë nga LAMM intensiteti i trafikut jashtë mjediseve urbane është I matur. Në vendkalimet kufitare, nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi.

Related posts

Përparim në aderimin e Maqedonisë së Veriut në BE që gjatë kryesimit slloven, vlerësojnë Pendarovski dhe Santosh Silva

D V

Analizë: Sa rrezikohemi nga masa të reja pas paraqitjes së llojit Delta Covid ?

Z H

Llukarevska: Deri më 4 tetor 5.713 tatimpagues nuk u kanë paguar paga gjithsej 14.829 të punësuarve

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More