Në zjarrin afër Strumicës janë djegur goma të vjetra

Strumicë, 20 shtator – Në zjarri që shpërtheu sot rreth orës 14:15 në atarin e fshatit Kosturinë, janë djegur goma të vjetra dhe kashtë.

Sipas informacioneve nga NJTZ Strumicë në shuarjen e zjarrit kanë marrë pjesë 20 zjarrfikës dhe gjashtë automjete kundër zjarrit, si dhe ndihmë nga Vallandova.

Zjarri është lokalizuar, ndërsa tymi i zi i cili u ngrit mbi vendin e zjarrit është shkaktuar nga gomat e vjetra tpë djegura. 

Related posts

Një italian vdiq gjatë gjuetisë pranë Kodrës së Diellit

D V

Ilire Dauti: Ligji për shtetësi po pengohet nga disa deputetë për pikë politike

R Zh

Në UT u mbajtën garat ndërkombëtare për kualitet të mjaltit “Tetovo Honey Awards”

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More