Kuriozitete

Nëna amerikane sheh fytyrën e të sapolindurit, kërkon testin e ADN sepse nuk është bebja e saj

Zhurnal Ads

Për çdo prind ka disa momente tmerri, cilido që të jenë ata. Qoftë sëmundja e një fëmije, ngatërresa e tij në një situatë të rrezikshme apo përfshirja në gjëra që prindërve nuk do t’i shkonte ndërmend kurrë, siç tregon dhe historia e mëposhtme.

Rich Cushworth dhe gruaja e tij Mercy Casanalles ranë në dashuri në një shkollë kristiane në Dallas, SHBA. Por kur Mercy mbeti shtatzënë u detyrua të kthehej në vendin e saj El Salvador pasi ishte në Texas me një vizë të përkohshme. Rich qëndroi në SHBA dhe priste kthimin e të shoqes.

Pas lindjes, sapo infermierja i dha Mercy të sapolindurin e saj Jacob, ajo e dinte që diçka nuk shkonte. Lindja ishte e suksesshme dhe shpejt pas saj infermierja po i jepte nënës një bebe djalë të bukur e të shëndetshëm, por me problemin e se ajo ishte e sigurt se nuk ishte i saji.

“Sapo e mora në krahë i thashë se kjo nuk është bebja ime”, thotë Mercy, por ajo e dinte se askush nuk do ta besonte dhe kjo e bënte të mos ishte e sigurt as te vetja.

Mercy e mori beben në Texas për të takuar babanë, por edhe pas disa muajsh ajo nuk e hiqte dot ndjesinë që kishte provuar në spital dhe i thoshte vazhdimisht Rich se kjo nuk ishte bebja e tyre. Pas dy muajsh ata bënë testin e ADN-së.

Dhe kështu rezultoi, Jacob nuk ishte biri i tyre. Ajo gjithmonë e kishte ditur këtë por megjithatë Mercy e Rich krijuan një lidhje të fortë me të. E vetmja pyetje mbetej: Ku është biri i tyre biologjik?

Çifti nisi kërkimin e fëmijës së tyre duke kontaktuar zyrtarët e duhur në El Slavador dhe i rikthyen Jacob familjes së tij biologjikë. Sipas hetimeve dy bebet ishin ngatërruar me njëra-tjetrën në spital dhe nuk dyshohej për veprime të qëllimshme.

Mercy e Rich morën beben e tyre biologjike të quajtur Moses, edhe u detyruan të prisnin një vit që autoritetet të lëshonin një çertifikatë lindjeje për të.

Pas betejës së gjatë ligjore me autoritetet ata u kthyen në SHBA me beben e tyre biologjike, duke u përpjekur të linin pas aksidentin e hidhur.

Postime të ngjashme

VIDEO/ Donte të merrte arushin, 4-vjeçarja ngec brenda makinerisë së lodrave

admin

Burri nga India “gdhendi” kanalin 5 kilometra të gjatë, për të ujitur fushat e thara – i vetëm për dhjetë vjet

admin

Deshi të pastron duart nga frika se mund të infektohet me COVID-19, i moshuari ngatërron makinerinë për dezinfektim me atë të pijeve freskuese

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...