Agjencia Zhurnal.mk

Neptun me zgjidhje inovative të re për blerje online, blini me këste tashmë dhe online!

Shkup, 7 gusht – Digjitalizimi i shërbimeve është një nga proceset parësore në Neptun Maqedoni, kompani që vazhdimisht në një mënyrë inovative lehtëson blerjen e pajisjeve shtëpiake nga konsumatorët. Neptun Maqedonia, në partneritet me IuteCredit Maqedoni, kanë filluar një zgjidhje të re inovative për blerjen në internet me të cilën konsumatorët do të jenë në gjendje të blejnë në internet me këste në një mënyrë të lehtë, të shpejtë dhe të sigurt përmes faqes së internetit www.neptun.mk. Përveç këtij lajmi, Neptun Maqedoni kohët e fundit ka promovuar disa mjete digjitale inovative: aplikim mobil për blerje në internet dhe digjitalizim të programit happylojal dhe happykart.

Përveç opsionit që konsumatorët të jenë në gjendje të blejnë online me karta krediti ose debiti, tani e tutje ata do të kenë mundësinë që të zgjedhin produktet e dëshiruara shumë thjeshtë dhe shpejt për të aplikuar për një produkt nga Neptun duke paguar me një kredi të dedikuar nga IuteCredit dhe ta paguajnë atë nga 3 në 24 këste me shuma nga 3,000 deri në 120,000 denarë. I gjithë procesi është digjitalizuar dhe konsumatorët nuk do të kenë nevojë të paraqesin dokumente, gjë që lehtëson tërë procesin e blerjes dhe shitjes.

Procesi i aplikimit dhe aprovimit është i lehtë dhe i shpejtë, gjë që ofron një përfitim të madh për çdo konsumator. Në vetëm 3 hapa, konsumatorët do të jenë në gjendje të blejnë produktet e tyre të preferuara Neptun:
1. Zgjidhni produktin tuaj të preferuar në www.neptun.mk
2. Zgjidhni një mundësi për pagesa me këste përmes IuteCredit
3. Nëse kërkesa për kredi është aprovuar, Neptuni do t’ju dorëzojë porosinë brenda afatit të përcaktuar

Kjo mënyrë e huadhënies kur bleni produkte në internet është e para dhe e vetmja në treg në Maqedoni. Bashkëpunimi midis këtyre dy kompanive inovative ka kontribuar në përparimin e tregtisë elektronike në vendin tonë. Vetëm me projekte dhe inovacione të tilla mund të përmirësojmë procesin e blerjes dhe t’i bëjmë shërbimet dhe produktet më të arritshme për klientët.

Neptun Maqedonia, rrjeti më i madh me pakicë dhe shpërndarje në Maqedoni i pajisjeve shtëpiake, pajisjeve për ftohje dhe ngrohje, TV, pajisje lojërash, smartphone dhe pajisje IT, është i pranishëm për 22 vjet në treg përmes 25 dyqaneve në 21 qytete në Maqedoni dhe mbi 80 partnerë me shumicë. Me markat në portofolin e saj si Beko, LG, Samsung, Sony, Apple, Philips, Bosch, Asus, Huawei, Hitachi, Fuego dhe shumë të tjerë, “Neptun” pozicionohet si udhëheqësi absolut i tregut në vend.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...