Agjencia Zhurnal.mk

Nëse doni të jetoni shëndetshëm, mos hiqni dorë nga çokollata

Të hani të paktën 3 shufra çokollate çdo muaj mund t’ju ndihmojë në mënyrë drastike të shmangni problemet me zemrën. Shumë njerëz besojnë se në mënyrë që të jetojnë gjatë dhe shëndetshëm duhet të eleminojnë sheqernat që vijnë nga ushqime të tilla.

Gjithsesi, një studim i kryer së fundmi tregoi se problemet kardiake mund të shmangen duke ruajtur një lloj ekuilibri, jo duke ndërprerë tërësisht konsumin e tyre.

Çokollatat përshembull, nëse i hani çdo muaj me masë, ndihmojnë në reduktimin e sëmundjeve të tilla.  Madje çokollata e zezë  është edhe më e mirë për shëndetin në përgjithësi, pasi redukton stresin, ndihmon në përmirësimin e memories dhe përmirëson shëndetin mendor.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

S.B.

Lajmet e fundit

Loading...

Regjistrim Domain, Ueb Hosting, Uebfaqe për kompaninë tuaj, vetëm për    273 euro

error: Content is protected !!