Nesër bllokohet qarkullimi në by-pass-in e Fierit, ja si do të kryhet lëvizja e mjeteve

nga D V

Policia e Shtetit njofton se në vijim të punës nga ARRSH për zbatimin e projektit “Qendra e Monitorimit të Trafikut”, do të kryhen punime për montimin e monitorëve të Sistemit të Informacionit të ndryshueshëm në aksin rrugor by-pass-i i Fierit

Për këtë arsye nga ora 03:00 deri në orën 05:00 do të bëhet devijimi i trafikut në rrugën e vjetër Fier- Levan dhe më pas në aksin kryesor të By-pass Fier.

Për shkak të punimeve, në këtë aks rrugor ka fluks të shtuar prandaj do të menaxhohet trafiku sipas Planit të menaxhimit të Trafikut.

Policia Rrugore kërkon mirëkuptimin e drejtuesve të automjeteve që të përdorin rrugën alternative, duke përdorur aksin rrugor “Fier-Levan”, gjatë orarit të punimeve.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More