Nesër lëshohet në përdorim parkingu në Bit Pazar

Shkup, 28 shtator – Nesër më datë 29.09.2021 (E mërkurë) në orën 11:00, do të bëhet lëshimi në përdorim i 220 vend-parkingjeve të reja në Bit Pazar.

 

Në këtë ngjarje prezent do të jetë kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu, sikurse edhe përfaqësues të “Skopski Pazar”.

Related posts

Të mërkurën konferencë për Ballkanin Perëndimor në Selanik, merr pjesë edhe Dimitrovi

N E

Konferencë për arsim profesional dhe trajnim të orientuar drejt tregut

Z H

Analizë: Sa janë transparente institucionet në Maqedoni të Veriut?

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More