Agjencia Zhurnal.mk

Nesër në Parlament do të diskutohet për incidentet rrugore, ajrore dhe hekurudhore

Shkup, 3 korrik, zhurnal.mk – Pas disa aksidenteve që ndodhën në komunikacionin rrugor, ajror dhe hekurudhor, për nesër në Kuvend është caktuar seancë e Komisionit për Transport dhe Lidhje për sigurinë e infrastrukturës.

Llogaridhënie do të duhet të jep edhe ministri i Transportit dhe Lidhjeve, Goran Sugareski.

Reagim i tillë i pushtetit dhe opozitës vjen pas shqetësimeve në punën e sistemit të radarit dhe Kontrollimit të fluturimeve në navigacionin e Maqedonisë, trenit të dalë nga binarët dhe disa aksidente me autobusë që ndodhën gjatë periudhës së kaluar.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...