Nevzat Bejta për rastin tragjik: Mbrëmja e së mërkurës po na bëhet e zymtë

Gostivar, 8 shtator – Lajm i trishtë po na vjen nga Tetova. Mbëmja e së mërkurës po na shndërrohet e zymtë nga ngjarja tragjike që përfshiu Spitalin modular të Tetovës, e cila po shoqërohet edhe me pasoja në njerëz.

 

Lutjet tona sonte shkojnë për shpirtat e viktimave, për shërim të pacientëve dhe personelit mjekësor, si dhe për shtim të durimit për familjarët që humbën të dashurit e tyre në këtë rast tragjik.

Zoti qoftë në ndihmë të Tetovës, shkruan Bejta.

Lajm i trishtë po na vjen nga Tetova Mbëmja e së mërkurës po na shndërrohet e zymtë nga ngjarja tragjike që përfshiu…

Posted by Nevzat Bejta on Wednesday, September 8, 2021

Related posts

Filipçe: Ende nuk dihet nëse do të ketë nevojë për dozë të tretë të vaksinës

D V

Konferencë për aftësi të dukshme për efikasitet energjetik në ndërtimtari

Z H

Nga e diela shtetasit e Maqedonisë së Veriut në Holandë do të hyjnë me certifikatë, test ose karantinë

N E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More