Agjencia Zhurnal.mk

Neziri: Carovska po bëhet diktator

Shkup, 25 qershor – Analisti Xhelal Neziri i është përgjigjur ministres për punë dhe politikë sociale Mila Carovska e cila ka reaguar ndaj një teksti në Scoop ku sipas asaj, ajo ka rritur pasurinë në 1.3 milion euro, ndërsa ministrja ka sqaruar se bëhet fjalë për pasuri të prindërve me të cilët jeton.

“Reagimi për titullin është karakteristikë e politikanëve me ambicie diktatoriale, nëse kërkoni të dirigjoni edhe titujt e teksteve në Scoop atëherë urdhëroni ju punësojmë si redaktorë, por të dini se pagat janë shumë larg më të vogla se të ministrave”, ka shkruar kështu Neziri në Tuitter.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...