Neziri: Kryetarët e komunave të mos kenë më shumë se dy mandate, kjo duhet të rregullohet me ligj

Shkup, 21 shtator – Analisti për çështje politike, Xhelal Neziri ka vlerësuar se kandidaturat për kryetarë komunash nuk duhet t’i lihet parimit etik dhe moral të individëve.

Thotë se edhe me kryetarët e komunave dhe kryeministrat të ndodh e njëjta sikurse me presidentin, të mos ketë mundësi ligjore të ushtrojë më shumë se dy mandate.

“Kjo duhet të rregullohet me ligj”, tha Neziri.

Related posts

Takim Pendarovski-Shmid: Jemi të gatshëm të japim një kontribut aktiv në promovimin e vlerave të OSBE-së

Z H

Rezultatet e mëngjesit: BDI kryeson në shumicën e komunave, Arsovska përpara Shilegovit në Shkup (statistika)

Z H

Georgievski: Nëse të gjitha subjektet në vend nuk do të donin Maqedoni të pavarur, kjo nuk do të kishte ndodhur

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More