Nga 6 shtatori Suedia vendosi ndalesë për hyrje për qytetarët e Maqedonisë

Shkup, 4 shtator – Nga 6 shtatori Suedia vendosi ndalesë për hyrje për qytetarët e Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës.

 

Përveç Maqedonisë së Veriut dhe Kosovës, Suedia vendosi ndalesë për hyrje edhe për shtetasit e Malit të Zi, SHBA-së, Izraeli dhe Libanit. Siç informojnë autoritetet suedeze, kjo masë vendoset për të parandaluar përhapjen e virusit korona.

Related posts

UNICEF dëshiron një vit të sigurtë dhe të suksesshëm shkollor

Z H

Ahmeti për Srebrenicën: Drithërimat e zërave të viktimave vazhdojnë të buçasin fuqishëm

D V

Shekerinska: Epidemia, përmbytjet dhe zjarret na kujtuan sa është i rëndësishëm bashkimi rajonal

Redaksia

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com