Agjencia Zhurnal.mk
Maqedoni

Nga maji deri tani janë dënuar 128.849 qytetarë për mos mbajtje të maskave

Shkup, 7 janar – Dënimet prej 20 euro për persona fizik që nuk mbajnë maska dhe 2000 euro për persona juridik që nuk kanë siguruar maska nëpër bizneset e tyre. Këto janë dënimet në Maqedoni për mos sigurimin e maskave për tu mbrojtur nga pandemia globale Covid-19.

Nga 1 maji e deri më tani sipas institucioneve në vend numri i të dënuarve është 128,849 qytetarë, kurse dënimet arrijnë vlerën e më shumë se 2 milion euro të fituara vetëm nga dënimet.

Postime të ngjashme

Përfundoi debati i përgjithshëm rreth propozim ligjit për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të pushtetit lokal

R Zh

Vestager: Të respektohen rregullat e BE-së në planet kombëtare të rimëkëmbjes

T E

Lefkov: Për lëshimet e platformës së regjistrimit nuk është fajtor populli

T E

Qeveria e miratoi Protokollin shëndetësor për zbatimin e regjistrimit

T E

Analistët për Zhurnal: Problemi me bullgarët do të jetë më shumë serioz se ai grek

Z H

Qeveria miraton Propozim ligjin për shpallje të malit Sharr si Park Kombëtar

T E

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Akcepto Më tepër...