Agjencia Zhurnal.mk
Ekonomi Maqedoni

Nga nesër fillon pagesa e ndihmës sociale

Shkup, 4 janar – Zhurnal.mk – Nga nesër (5 janar) do të fillojë pagesa e ndihmës sociale për muajin dhjetor, informon Zhurnal.

Me qëllim të shmanget tubimi i qytetarëve para bankave, pagesa do të bëhet kryhet sipas alfabetit.

Nesër do të lëshohen ndihmat për ato që u fillojnë mbiemrat me shkronjat: A, B, V, G, D, Gj, E, Zh, Z, X, I, J, K, LL dhe L

ndërsa të premten më 8 janar do u lëshohen atyre që u fillon mbiemri me shkronjat: M, N, Nj, O, P, R, S, T, Q, U, F, H, C, Ç, Xh dhe Sh.

Qytetarët që kanë kartela mund t’i tërheqin paratë nga bankomati.

Kërkohet që para bankave dhe në banka të mbahen maska dhe distanca prej dy metrave.//Zhurnal.mk

Postime të ngjashme

Xholev: Për arrestin shtëpiak të Mijallkovit gjykata ka vepruar me korrektësi

D J

HAN, VARHEJI DHE XHENTOLINI: Maqedonia vazhdon në rrugën reformuese

D J

Ministria e Kulturës anashkalon festivalin “Bletëzat”

D J

Zaev: Analizohen mundësitë për zgjidhje të re ligjore për falimentuesit

D J

Xhaferi pret zgjidhje në lidhje me mosardhjen e deputetëve nga shumica qeverisëse në seanca

D J

Shtëpia botuese “Shkupi” kërkon nga Ministria e Kulturës të pranohet programi i tyre aplikues për projektet botuese

Bexhet Musliu

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...