Agjencia Zhurnal.mk

Nga tetori 150 pacient të sëmurë nga gripi në Kumanovë, javën e kaluar janë regjistruar 64 raste

Shkup, 24 janar, zhurnal.mk – Numri më i madh i të prekurve nga gripi 64 persona është regjistruar në qytetin e Kumanovës, javën e kaluar.

Kurse nga Tetori deri më tani, në Qendrën për shëndet publik në Kumanovë janë regjistruar 150 pacientë të sëmurë nga gripi dhe me simptome të ngjashme të gripit, informuan sot nga ky institucion shëndetësor.

Ndërsa nëse shohim në përgjithësi, në krahasim me vitin e kaluar, këtë vit ka numër më të madh të të sëmurëve nga gripi.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...