Agjencia Zhurnal.mk

Nga vjeshta rikthehen biletat e autobusit prej letre

Shkup, 1 korrik. zhurnal.mk – Nga shtatori në autobusët e qytetit të Shkupit, respektivisht në ato privat dhe shtetërorë do të rikthehen biletat nga letra.

Këshilli i Qytetit të Shkupit fillimisht duhet të caktoj çmimin e biletave, ndërsa vijon edhe procedura për tenderin për furnizim me bileta

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...