Ngjarje përfundimtare e projektit “Eliminimi i torturës dhe veprimit jonjerëzor në burgje”

Shkup, 29 shtator – Shoqata e Juristëve të Rinj të Maqedonisë së Veriut dhe Komiteti i Helsinkit për të Drejtat e Njeriut sot do të mbajnë ngjarje përfundimtare të projektit “Eliminimi i torturës dhe veprimi jonjerëzor në burgje dhe institucionet e tjera për privim nga liria”, të financuar nga bashkimi Evropian.

Në ngjarje, siç informon Shoqata e Juristëve të Huaj të Maqedonisë së Veriut, do të marrin pjesë ministrat e Shëndetësisë, të Drejtësisë dhe të Punëve të Brendshme, drejtori i Drejtorisë për Kryerjen e Sanksioneve, përfaqësues të Delegacionit Evropian në Republikën e Maqedonisë së Veriut, të Komitetit të Helsinkit për të Drejtat e Njeriut, Shoqata e Juristëve të Rinj, Prokuroria Publike, si dhe përfaqësues së sektorit civil dhe të tjerë.

Në ngjarje do të prezantohen vërejtjet dhe rekomandimet kryesore të dala nga zbatimi i këtij projekti, si dhe rekomandime dhe aktivitet e ardhshme për parandalim të torturës dhe veprimit jonjerëzor në institucionet e burgjeve dhe institucione të tjera për privim nga liria.

Related posts

Analisti malazez: Pse Abazoviqi u bë kaq proserb pas takimit me Grubin?

Redaksia

Vendi me progres më të lartë në rajon për nga numri i të vaksinuarve me të paktën një dozë

R Zh

Analizë: Infektimet para dhe pas vaksinimit, efekti i vaksinave jo aq i kënaqshëm

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More