Agjencia Zhurnal.mk

Nikollovski: VMRO distancohet nga Mijalkov sikur të jetë një njeri i papërcaktuar që nuk ka merita për partinë

Shkup, 22 shtator – Propaganda dhe udhëheqja aktuale e VMRO-DPMNE është shumë e çuditshme për mua. Kjo parti para zgjedhjeve të djeshme të KE u reduktua në disa pozicione udhëheqëse. VMRO-DPMNE ngadalë po zvogëlohet dhe duhet të bëhet një opozitë e fortë, tha gazetari Ljubisha Nikolovski në Tv24.

Lidhur me Sasho Mijalkov dhe pozicionin e tij në parti, ai thotë se papritmas ai është paraqitur nga udhëheqja aktuale si një njeri pa personalitet.

Tani papritmas partia distancohet nga Mijalkov sikur ai të jetë një njeri i papërcaktuar që nuk ka asnjë meritë për VMRO-në.

Lidhur me “Target-Fortreesa”, ai tha se është një periudhë që duhet të mbetet pas nesh, por nuk duhet të harrojmë kur në vitet e kaluara u lejua të thuheshin vetëm gjëra të mira.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...