Agjencia Zhurnal.mk

Nikolovski në videokonferencë me përfaqësues të CDI

Shkup, 1 tetor – Qendra Demokratike Ndërkombëtare (CDI) po zhvillon sot një takim të Komitetit të saj Ekzekutiv, të kryesuar nga Presidenti i CDI Andres Pastrana. Për shkak të situatës me krizën koronare, takimi mbahet përmes video konferencës. VMRO u përfaqësua nga nënkryetari Aleksandar Nikolloski, i cili në fjalimin e tij informoi përfaqësuesit e partive të qendrës së djathtë nga e gjithë bota për situatën në Maqedoni, atmosferën jodemokratike në të cilën u zhvilluan zgjedhjet e 15 korrikut, ryshfetit dhe presionit ndaj votuesve, qasja e pabarabartë në promovim të programit të saj dhe kandidatëve të VMRO–së, si dhe abuzimin e gjendjes së jashtëzakonshme nga LSDM-ja.

Nënkryetari Nikolloski gjithashtu informoi për aktivitetet e partisë, zgjedhjen e Komitetit Ekzekutiv dhe Sekretarit të Përgjithshëm, protestat e organizuara nga partia, si dhe aktivitetet e grupit parlamentar në Parlament. Nikolloski informoi për menaxhimin e keq të krizës së koronës nga Qeveria, si dhe skandalet e shumta të korrupsionit.

CDI është organizata më e madhe në botë e partive të qendrës së djathtë, Konservatorët dhe Demokristianët. Përveç Presidentit Pastrana, udhëheqja e CDI përfshin Antonio Lopez Isturiz si Sekretar i Përgjithshëm dhe nënkryetarët janë lideri spanjoll i opozitës Pablo Casado, kryeministri slloven Janez Jansa, CDU Gjermani Elmar Brock, Orban kryeministri hungarez.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...