Nipi e rrah gjyshin dhe partneren e tij

nga Xh M

Policia ka raportuar se dje në orën 22:30, zyrtarët policorë të Policisë në Vinicë kanë arrestuar P.T (32) nga Vinica, pas kallëzimit të mëparshëm se kishte sulmuar fizikisht gjyshin e tij P.T. dhe gruan e tij të pamartuar 70-vjeçare.

Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një dorëzim përkatës.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More