Shqipëri

Nisin lëvizjet në qeveri. Xhafaj hiqet si zv.ministër i Jashtëm dhe emërohet…

Zhurnal Ads

Zëvendësministri për Europën dhe Punët e Jashtme, Etjen Xhafaj është liruar nga detyra këtë të enjte (3 shtator). Ai u emërua Zëvendësministr në Ministrinë e Infrastrukturës dhe Energjisë. Ky vendim është marrë nga Këshilli i Ministrave dhe është miratuar nga zv.kryeministri Erion Braçe.

Vendimi

Në mungesë dhe me porosi

ZËVENDËSKRYEMINISTRI

ERION BRAÇE

***

V E N D I M PËR LIRIM DHE EMËRIM NË DETYRË

Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr.9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave

V E N D O S I:

Z. Etjen Xhafaj, zëvendësministër për Evropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjo detyrë dhe emërohet zëvendësministër i Infrastrukturës dhe Energjisë.

Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.

Postime të ngjashme

Basha: Shpresoja që familjeve shkodrane t’u hiqeshin taksat, keqardhje që s’u tejkaluan ndasitë politike

S.B.

Dyshohet se piu fostoksinë, ndërron jetë një grua në Vlorë

admin

Kuvendi anulon shpalljen e vakancave në KLGJ e KLP

admin
duke ngarkuar....

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read more...