Nisma “Një brez, një rrugë” forcon ndërlidhjen e botës me rezultate të frytshme

nga V.E.

Në shtator dhe tetor të vitit 2013, Kina propozoi iniciativa bashkëpunimi për të ndërtuar përkatësisht Brezin Ekonomik të Rrugës së Mëndafshit dhe Rrugën Detare të Mëndafshit të Shekullit të 21-të, të quajtura bashkërisht si nisma “Një brez, një rrugë”.

Kjo nismë synon të promovojë zhvillimin me cilësi më të lartë nëpërmjet hapjes me standarde më të larta dhe të ndajë mundësitë e zhvillimit të Kinës me pjesën tjetër të botës.

TË REKOMANDUARA

Kush jemi ne

Zhurnal.mk është Agjenci e Lajmeve e pavarur, e themeluar në vitin 2009, që e mbulon Maqedoninë, Kosovën, Shqipërinë edhe lajmet nga bota.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More