Agjencia Zhurnal.mk

Nivele alarmante të ndotjes së ajrit në Shkup

Shkup, 17 nentor – Qytetarët e Shkupit edhe sot janë zgjuar në smog dhe mjegull. Stacionet matëse edhe sot kanë regjistruar nivel të lartë të ndotjes së ajrit.

Ndotje më e lartë është regjistruar në Rektorat, Karposh, Qendër, Lisiçe, Milladinovci dhe Gazi Babë. Me ajër të ndotur përballen edhe qytetarët e Tetovës.

Kurse Kumanova ka pasur ndotje në mënyrë të moderuar.

Përndryshe, ndotja e ajrit këtë mëngjes në Shkupi u renditet në vendin e 19-të të qyteteve me të ndotura në botë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...