Nivelet e ujërave të lumenjve nën mesataren e tetorit

Shkup, 1 tetor – Pavarësisht reshjeve intensive, nivelet e ujërave të pothuajse të gjithë lumenjve në vend janë larg nën mesataren e tetorit.

Sipas matjeve hidrologjike të sotme, disa nga lumenjtë janë madje trefish të zvogëluara, ndërsa mbi mesataren janë vetëm Babuna pranë Bogomilës dhe Strumica pranë Sushevës.

Niveli i ujit të Liqenit të Prespës është 17 centimetra nën minimumin absolut, ndërsa niveli i ujit të Liqenit të Ohrit është katër centimetra mbi minimumin e lejuar. 

Related posts

Kurti shprehi ngushëllime për tragjedinë e ndodhur në Tetovë

D V

Zaev për Ballkanin e Hapur: Kosova si shtet i pavarur i ndërton qëndrimet e veta, ne i respektojmë ato

D V

Maqedoni: “Ligji i ri kundër mafias”, do të vlejë për personat që kanë mbi 30 mijë euro pa dëshmi për prejardhen e tyre

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More