Agjencia Zhurnal.mk

Një bombë artizanale e Luftës së Dytë Botërore u gjet në Kumanovë

Kumanovë, 11 nëntor – Zhurnal.mk – Një i punësuar në një kompani private nga Kumanova dje ka denoncuar se në rrugën “11 Tetori” në Kumanovë, derisa po zbatonin punime ndërtimore – kryerje gërmimesh, ata kanë gjetur një bombë artizanale të vjetër e të pashpërthyer nga Lufta e Dytë Botërore.

Nga ana e një pirotekniku prej Drejtorisë së Mbrojtjes dhe të Shpëtimit në Kumanovë mjeti shpërthyes është dërguar për procedurë të mëtejshme.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Z H

Lajmet e fundit

Loading...