Një javë pas tragjedisë në Tetovë, nesër arrijnë ekspertët gjermanë!

Shkup, 14 shtator – Kryetarja e Komunës së Tetovës, Teuta Arifi në edicionin qendror të lajmeve në TV21, kërkoi që hetimet të përfundojnë sa më shpejtë. Mes tjerash Arifi shtoi se spitalet modulare janë ndërtuar me ligj special, dhe komuna e Tetovës nuk ka pasur ingerenca të japë leje për ndërtim.

 

Një javë pas tragjedisë në #Tetovë, nesër arrijnë ekspertët gjermanë! Arifi për #TV21: Hetimet të përfundojnë sa më shpejtë

Një javë pas tragjedisë në #Tetovë, nesër arrijnë ekspertët gjermanë! Arifi për #TV21: Hetimet të përfundojnë sa më shpejtë

Posted by TV21 on Tuesday, September 14, 2021

Related posts

Për shkak të punimeve, 15 deri në 20 minuta ndërprerje të trafikut në aksin Presekë – Pesoçan

N E

Shkollat e mesme në Tetovë dhe Gostivar do të fillojnë onllajn, filloret me prani fizike

Z H

ESHS: Gjithsej janë regjistruar 1.037.309 persona, 323.286 amvisëri dhe 438.705

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com