Agjencia Zhurnal.mk

Një këmbësor lëndohet në një aksident në Shkup

Shkup, 23 janar – Një këmbësor ka marrë lëndime të rënda, ndërsa pesë persona kanë marrë lëndime të lehta në katër nga gjithsej tetë aksidente rrugore që kanë ndodhur në 24 orët e fundit në rajonin e Qytetit të Shkupit. Në katër aksidente është shkaktuar dëm material.

Nga trafiku, sipas të dhënave të SPB Shkup, policia ka përjashtuar një shofer para se ta marrë të drejtën e drejtimit dhe një automjet të parregullt.

Me automjetin special “karrotrec” janë larguar 56 automjete.

Janë gjobitur edhe dy këmbësorë të cilët kanë kaluar rrugën jashtë vendkalimit për këmbësorë.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...