Një orë pritje për hyrje dhe dalje në Tabanoc dhe Bogorodicë

Shkup, 30 korrik – Në vendkalimet kufitare Bogorodicë dhe Tabanoc, nga ana e Maqedonisë së Veriut për dalje nga shteti pritet nga një orë, ndërsa në Qafë Thanë 15 minuta.

 

Siç informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë, në vendkalimet tjera kufitare, nga ana e Maqedonisë së Veriut nuk ka pritje më të gjata për hyrje dhe dalje nga shteti.

Është rritur edhe intensiteti i komunikacionit në akset rrugore jashtë mjediseve urbane.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Propozohet që tu hiqet shtetësia bullgare atyre që nuk deklarohen bullgar në Maqedoni

D V

Karellson: Estonia mund të ndihmojë për eurointegrimin e Maqedonisë së Veriut me ndarjen e përvojës së tyre

D V

Pushteti LSDM-BDI sot lironi “Ninxhan”, ndërsa e mban në burg Feta Alimin

D V

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More