Agjencia Zhurnal.mk

Njoftim nga Zhurnal.mk lidhur me faqen e internetit

Shkup, 16 maj, Zhurnal.mk – Redaksia e agjensionit të lajmeve Zhurnal.mk i njofton lexuesit se aktualisht është duke ndërtuar një faqe të re internetit për versionin kompjuteristik dhe të telefonave mobil.

Për këtë arsye dje (15 Maj) ka pasur ndërprerje për disa orë të faqes së internetit gjatë bartjes së të dhënave nga platforma e vjetër në këtë të re.

Iu kërkojmë falje lexuesve tanë për këtë ndërprerje që ka ndodhur dhe ftojmë lexuesit për mirëkuptimin e tyre në përpjekjet tona për të ndërtuar një faqe interneti më të lehtë dhe më të përdorshme për shfrytëzim.

Në të njëjtën kohë i ftojmë lexuesit dhe shfrytëzuesit që të dërgojnë sugjerimet e tyre për versionin e ri të faqes zhurnal.mk përmes adresës : info @ zhurnal . mk .

(Redaksia e Zhurnal.mk )

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...