Agjencia Zhurnal.mk

Noah Studio: Fotografia, shërim i mendjes dhe i shpirtit

Dite te veshtira po kalon çdo banor i planetit Toke keto kohe kur nje armik i padukshem na ka shpallur lufte. Nje virus, ka sjelle trazirat me te medha fizike, biologjike e shpirterore. “Noah Studio”, na sjell nje punim aq te bukur per rendesine e fotove ne gjendjen tone shpirterore, momenteve te fiksuara ne nje foto…!

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...