Normalizohet trafiku i rrugës Veles-Gradsko

Shkup, 30 shtator – Në orën 10:30 është normalizuar trafiku në rrugën rajonale R1102, Veles -Gradsko, informojnë nga Auto Moto Lidhja e Maqedonisë (AMSM).

Kjo rrugë rajonale nga ora 09:13 është ndërprerë në të dy drejtimet për shkak të një aksidenti komunikacioni.

Related posts

Osmani në Nju Jork vendosi lule në Muzeun memorial për 11 shtatorin

D V

Debati kryesor për “Titanik” është anuluar për më 24 gusht, nesër fjalët përfundimtare për “Tenderët”

Z H

Konferencë për arsim profesional dhe trajnim të orientuar drejt tregut

Z H

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More