Agjencia Zhurnal.mk

NP Higjiena Komunale-Shkup, kryen larje makinerike të rrugëve në pesë komuna të Shkupit

Shkup, 21 mars, Zhurnal.mk – NP Higjiena Komunale-Shkup këtë mëngjes filloi aksion për larje makinerike me autocisterna të rrugëve më të mëdha në komunat e Shkupit, në Çair, Qendër, Kisela Vodë, Aerodrom dhe Gazibabë.

Ekipet e Ndërmarrjes sot do të bëjnë edhe dezinfektimin e sheshit Maqedonia, Urës së Gurit, rrugës Maqedonia, sheshit Filipi i Dytë dhe Çarshisë së Vjetër të Shkupit.

Gjatë ditës së nesërme, NP Higjiena Komunale-Shkup do të vazhdojë  aktivitetet e larjes makinerike me autocisterna në komunat Shuto Orizare, Butel, Gjorqe Petrov dhe Saraj.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

R ZH

Lajmet e fundit

Loading...