Agjencia Zhurnal.mk

Nuhiu: 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme

Shkup, 25 mars – Përmes një njoftimi në rrjetet sociale, zëvendës ministri i punëve të brendëshme Agim Nuhiu ka bërë të ditur se tashmë edhe 130 pjestarë të ri do të ketë Ministria e punëve të brendëshme.

“Edhe 130 policë të rinjë shqiptarë do t’i bashkangjiten Ministrisë së Brendshme për sigurinë dhe rendin publik në vend, integritetin, shëndetin dhe jetën e qytetarëve!

Kolegëve Ju urojmë suksese në punë!” – thotë Nuhiu.

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

T E

Lajmet e fundit

Loading...