Agjencia Zhurnal.mk

Nuhiu: Nga BE, pranohet arritja jonë në luftimin e korrupsionit

Shkup, 25 shtator, zhurnal.mk – Zv. ministri i Ministrisë së Drejtësisë, Agim Nuhiu, sot ka bërë të ditur lajmin e jashtëzakonshën që vije nga Brukseli, rreth të arriturave të RMV në drejtësi.

“Parandalimi i korrupsionit në lidhje me anëtarët e Parlamentit, gjyqtarët dhe prokurorët”, konfirmohen arritjet e Maqedonisë së Veriut në luftën kundër korrupsionit, ka shkruar zv. ministri Nuhiu.

Ja postimi i z. Nuhiu:

Drejtësia e vendit tonë merr vlerësime pozitive nga GRECO!
Në Seancën Plenare e 85-të e GRECO-s në lidhje me Shtojcën e Raportit të dytë të Përputhshmërisë, në kuadër të Raundit IV të Vlerësimit me objekt “Parandalimi i korrupsionit në lidhje me anëtarët e Parlamentit, gjyqtarët dhe prokurorët”, konfirmohen arritjet e Maqedonisë së Veriut në luftën kundër korrupsionit!

reformanëdrejtësi

drejtësiaere

Marketing 2/1

Marketing 2/2

Marketing 2/1

Marketing 2/2

XH.I

Lajmet e fundit

Loading...